معرفی بیمارستان

بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی حضرت عبدالعظیم در شهرری و در جوار حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در زمینی به مساحت 11000 مترمربع و زیربنایی بالغ بر 87000 مترمربع با تمرکز بر درمان بیماران سرطانی توسط سازمان اوقاف و امور خیریه در دست احداث است.
این بیمارستان در زمین موقوفه روحانی‌نژاد که با نیت احداث بیمارستان وقف شده است، و تماماً با استفاده از موقوفات مردم در قالب اوراق وقف و به روش وقف جمعی ساخته خواهد شد. پیرو سیاستهای کلی سلامت که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده و نیز پس از بررسی‌های انجام گرفته در سازمان اوقاف و امور خیریه و مشخص شدن نیاز جامعه به مراکز درمانی تخصصی و مجهز، خصوصاً در حوزه بیماری سرطان با توجه به رشد بالای این بیماری در کشور ایران، ساخت بیمارستان‌های فوق‌تخصصی با گرایش سرطان در برنامه‌های این سازمان قرار گرفت.
درنتیجه این رویکرد سازمان اوقاف، یک تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین این سازمان و سازمان نظام‌پزشکی کشور به امضا رسید که به دنبال آن ساخت دو بیمارستان حضرت عبدالعظیم در شهرری و بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان در استان فارس در دستور کار قرار گرفت. مطابق برنامه‌ریزی صورت گرفته بیمارستان حضرت عبدالعظیم (ع) با ظرفیت 300 تختخواب به صورت تخصصی و فوق تخصصی در رشته‌های مختلف برای سرویس دهی به تمامی مردم احداث خواهد شد.
همچنین به صورت هم‌زمان بیمارستان 100 تختخوابی سرطان نیز به عنوان بخش فوق تخصصی برای سرویس‌دهی به بیماران مبتلا به سرطان در کنار این مجموعه دایر خواهد شد.

بخش های بیمارستان

خدمات مراقبتی و درمانی
بخش‌های ویژه
پاراکلینیک‌ها
پلی‌کلینینک‌ها
پشتیبانی

عوامل پروژه

مسئولیت ساخت بیمارستان حضرت عبدالعظیم (ع) بر عهده گروه توسعه بیمارستانی عرفان با مدیریت دکتر سید غلامرضا فنایی است.
دکتر فنایی خود یکی از اعضای هیئت امنای بیمارستان است که در سال 1393 به عنوان کارآفرین برتر آسیا معرفی شد.
این گروه که مدیریت بیمارستان‌های عرفان را بر عهده دارد در زمینه مشاوره، ساخت، تجهیز و راه‌اندازی بیمارستان و مراکز بهداشتی درمانی فعالیت داشته و دارای تجربیات ارزشمندی است.
از تجربیات این گروه می‌توان به ساخت بیمارستان‌های بهمن و عرفان اشاره کرد.
همچنین بیمارستان عرفان نیایش که در مراحل پایانی ساخت قرار دارد از پروژه‌های شاخص این گروه محسوب می‌شود
چشم‌انداز بیمارستان حضرت عبدالعظیم تبدیل شدن به قطب منطقه در تشخیص و درمان بیماری سرطان و پژوهش در جهت درمان و کاهش رشد این بیماری است. در واقع ما برآنیم که نام این بیمارستان موجبات آرامش خاطر و احیاگر امید برای بیماران سرطانی ایران و منطقه باشد.
رسالت بیمارستان حضرت عبدالعظیم فراهم نمودن آسایش و سلامت برای جامعه از طریق ارائه خدمات پزشکی و درمانی تخصصی و فوق‌تخصصی با تکنولوژی روز است. این بیمارستان با ارائه خدمات جامع درمانی به عموم مردم و نیز با تمرکز بر خدمات ویژه برای بیماران سرطانی سعی در تسهیل دسترسی به درمان برای عموم مردم و کاهش رنج و آلام بیماران و بازگرداندن سلامت آنان دارد.

امانت
اولین اصل حائز اهمیت در ساخت بیمارستان حضرت عبدالعظیم امانت‌داری است، چراکه خیرین با امین دانستن ما دارایی خود را در جهت ساخت این بیمارستان به ما سپرده‌اند. ما نیز با تمام وجود سعی می‌کنیم رسالت خود را به بهترین وجه ممکن به انجام برسانیم.
شفقت و مهربانی
شفقت و مهربانی با بیماران و همراهان آن‌ها و رعایت تمامی حقوق آنان از اصول ارزشی بیمارستان حضرت عبدالعظیم است، چراکه بیماران قشر آسیب‌پذیر جامعه بوده و مأموریت ما بازگرداندن سلامت جسمی و روحی آنان و یا کاهش آلام و ناراحتی‌های این عزیزان در زندگی است.
نوآوری و پیشرو بودن در علم و دانش
خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی این بیمارستان و نیز تمرکز بر فعالیت در حوزه حساس سرطان، ما را بر این می‌دارد که همواره در پی یافتن روش‌های نوین درمانی برای درمان بیماری‌ها و خصوصاً سرطان باشیم و چنین هدفی تنها با نوآوری و پیشروی در مسیر علم و دانش میسر است.
تکنولوژی‌محوری
هدف ما ارائه خدماتی با بالاترین کیفیت به هموطنان است. ما می‌خواهیم مأمنی برای بیماران، به خصوص بیماران سرطانی که با مشکلات بیشتری مواجه هستند باشیم تا با خیالی آسوده از کیفیت خدمات دریافتی به ما مراجعه کنند و این هدف والا نیازمند همراهی با تکنولوژی برتر روز است.
یکپارچگی
نیروی انسانی متخصص همراه با فرهنگ سازمانی شایسته، زمانی که با علم و دانش روز و نیز تکنولوژی برتر همراه شود، این قابلیت را می‌یابد که خدمات خود را به بهترین و جامع‌ترین شکل ممکن به مخاطبان ارایه دهد. چنین قابلیتی برای ما یک ارزش بنیادی است.
مسئولیت‌پذیری
پاس‌داشت سلامت جامعه به عنوان یک مسئولیت سنگین و با حساسیت بالایی که دارد، لازم است که همراه با حس مسئولیت‌پذیری بالایی باشد. در بیمارستان عبدالعظیم چنین ارزشی در تمام لایه‌های منابع انسانی باید نهادینه شده و هرکس در جایگاه خود مسئولیت اعمال وظایف خود را بپذیرد.